Vervoer van gevaarlijke stoffen (ADR), ook dan is er Speedliner

Het vervoer van gevaarlijke stoffen, ook wel ADR vervoer genoemd, is bij Speedliner uit Oisterwijk in goede handen. Door enkel met goed opgeleid personeel en het beste materieel te werken zorgen wij voor een veilig vervoer van al uw gevaarlijke stoffen. Ons ADR transport voldoet aan alle bij wet vastgestelde regels en verplichtingen.

Veilig en vertrouwd

Speedliner is een professionele partner als het gaat om het vervoer van diverse goederen. Wat betreft het transport van ADR stoffen houden we ons aan de Wet Vervoer Gevaarlijke Stoffen (WVGS) en de Regeling Vervoer over land van gevaarlijke stoffen (VLG). Daarnaast bieden we u een extra service in de vorm van special delivery. Onze ADR chauffeurs zijn extra opgeleid en hebben voldoende kennis om de gevaarlijke stoffen direct in het systeem van onze klanten te pompen. Ook hierbij wordt de geldende wet- en regelgeving wordt in acht genomen en gebruik gemaakt van het beste materieel. Met het vervoer van gevaarlijke stoffen bent u bij onze ADR chauffeurs aan het juiste adres.

Meer weten?

Wilt u weten of wij ook uw vervoer van gevaarlijke stoffen kunnen verzorgen? Onze ADR experts vertellen het u graag. Neem contact met ons op met behulp van het contactformulier of bel naar +31 13 528 70 70.

Waarom wij?

  • Betrokkenheid: 24 uur per dag, 7 dagen in de week
  • Hoge kwaliteit en service: wij willen het verlengstuk van onze klanten zijn
  • Flexibiliteit: wij bieden de mogelijkheid om maatwerk te verrichten
  • Veelzijdigheid: grote diversiteit aan materieel, medewerkers en ruimte

Activiteiten

Warehousing 90%
Distributie 95%
Webshoplogistiek 85%
VAL & VAS 75%

Neem contact op

Uw Naam (verplicht)

Uw E-mail (verplicht)

Uw Telefoonnummer

Onderwerp

Uw Bericht

Bel ons!

Algemeen                      +31 (0)13 528 70 70
Planning                        +31 (0)13 529 94 30
Expeditie                       +31 (0)13 529 94 31
Customer Service         +31 (0)13 529 94 32
Warehouse                    +31 (0)13 529 94 80

Ervaringen

Wij kennen Speedliner Logistics als een professioneel organisatie die net wat meer doet dan men verwacht. Dit is onderscheidend en verdient een groot compliment!
Bas Augustijn, BT Groep
Wij besteden al enkele jaren onze volledige assemblage, transport en warehouse activiteiten uit aan Speedliner Logistics. Dankzij Speedliner kunnen we snel inspelen op markt ontwikkelingen en worden we volledig ontzorgd!
Jan-Willem Megens, 3S Safety Solutions
Door het grote aantal orders heeft Smart Safety besloten om de volledige webshop fulfillment bij Speedliner te leggen. Zij leveren onze orders binnen 24 uur uit en wij kunnen ons richten op onze core business!
Twan Kolthof, Smart Safety

Wij werken voor….