DEZE VACATURE IS REEDS VERVULD

Bedrijfsomschrijving

Speedliner is een vooruitstrevend en informeel bedrijf in Oisterwijk, werkzaam in de logistieke branche. Hierbij zijn betrokkenheid en veelzijdigheid belangrijke kenmerken van onze organisatie, waarbij flexibiliteit en een hoge mate van service en kwaliteit belangrijk zijn.

Functie-omschrijving:

Als administratief medewerker facturatie zorg je voor de berekening en facturatie van de transport orders. Je bent met je collega’s er verantwoordelijk voor dat de facturatie tijdig en juist wordt verzorgd. Je controleert de papieren en documenten van de chauffeurs, je berekent de transportorders volgens de afgesproken tarieven en factureert deze. Daarnaast beantwoord je de vragen van klanten over hun factuur.

Wij vragen:

Minimaal MBO4 werk- en denkniveau, recente ervaring in soortgelijke functie, goede kennis van MS office, affiniteit met logistiek, goed cijfermatig inzicht, nauwkeurig en je werkt ordelijk en systematisch.

Het betreft een fulltime vacature, maar hij kan ook door meerdere parttimers worden ingevuld.

Je sollicitatie kun je sturen naar Speedliner Logistics, Postbus 148, 5060 AC Oisterwijk of naar c.schilders@speedliner.nl. Zie ook www.speedliner.nl voor meer informatie.

Share