Transport van en naar Zwitserland

Speedliner Logistics is gespecialiseerd in het transport Zwitserland. Dagelijks vertrekken we van en naar Zwitserland met groupage en Full truck Loads.
Bij  “transport Zwitserland” komt meer kijken dan bij een normale vervoersbewegingen binnen de EU. Denk bijvoorbeeld aan de administratieve handelingen die verricht moeten worden om te voldoen aan de gestelde douane formaliteiten. Zo moeten de goederen eerst uitgeklaard worden om vervolgens in Zwitserland weer in te kunnen klaren. Wanneer de waarde van uw zending hoger is dan € 6.000,- zal er nog een EUR1 document opgemaakt moeten worden. Wij zijn bekend met de douane formaliteiten en nemen deze graag voor u uit handen.
Met dagelijkse transporten van en naar Zwitserland kan Speedliner Logistics vanaf heden fungeren als uw Zwitserland specialist. Wij nemen uw zending uit handen, zodat u zich kan focussen op uw core business.

Wenst u gebruik te maken van onze dienstverlening of wilt u graag meer informatie neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Dankzij het lidmaatschap van Speedliner Logistics in het Distri24 netwerk zijn wij naast Zwitserland ook in staat om transport te verzorgen in België, Luxemburg en Duitsland. Daarnaast hebben wij interessante overeenkomsten met aanbieders die regelmatig op Italië, Groot Brittannië, Frankrijk, Portugal, Denemarken, Noorwegen, Oostenrijk, Polen, Zweden en overige Europese landen rijden. Door deze samenwerkingsverbanden vindt u bij Speedliner Logistics nabije Europese bestemmingen onder één dak.