Speedliner Logistics B.V. en Speedliner Warehousing B.V. hebben de ISO 9001:2015 certificering behaald. Het Oisterwijkse bedrijf was door bpo-axsys voorgedragen voor dit certificaat. Na de succesvolle afronding van de auditering met 0  non-conformiteiten kan Speedliner met trots het ISO 9001:2015 certificaat in ontvangst nemen.

Nieuwe norm
“Het behalen van dit ISO certificaat geeft aan, dat Speedliner de processen die er toe doen, weet te identificeren en te optimaliseren volgens de laatste eisen van deze nieuwe norm”, aldus Dennis Koster.

Kwaliteitsverbetering
Het bedrijf werkt op basis van een vastgestelde structuur, zodat interne bedrijfsprocessen goed op orde zijn en de kwaliteit ervan is gewaarborgd. Met het behalen van de certificering toont Speedliner aan continu te werken aan kwaliteitsverbetering met als doel de klanttevredenheid verder te verhogen.

Voorhoede
Voor de overgang van de oude ISO 9001:2008 certificering naar ISO 9001:2015 geldt een overgangstermijn van circa 3 jaar. Deze overgangsperiode is in september 2015 gestart en eindigt in september 2018. Door de succesvolle afronding van de certificering behoort Speedliner tot de voorhoede van bedrijven die al in het bezit zijn van het nieuwe ISO-certificaat.

Share