Speciaal en ADR

Naast standaard transport en distributie kan Speedliner Logistics ook Speciaal en ADR vervoeren:

Speciaal

Wij bieden de mogelijkheid om ook exceptionele transporten professioneel te laten vervoeren. Wij beschikken over diverse autolaadkranen met verschillende tonnage. De gecertificeerde kraanmachinisten zetten de lading met precieze hand op de plek die u wenst. Ook zijn een groot aantal vrachtwagens uitgerust met een meeneemheftruck. Hierdoor kan de chauffeur zelfstandig te werk gaan op moeilijke los locaties zoals bouwterreinen.

ADR

ADR transport vormt naast het exceptionele transport een belangrijke tak van de werkzaamheden die wij uitvoeren. Wij rijden dagelijks voor grote opdrachtgevers met gevaarlijke stoffen. Hierbij gaat de dienstverlening veel verder dan het transport van A naar B. Onze delivery specialisten zijn uitgebreid opgeleid en bijgeschoold om direct in het systeem van onze klanten te pompen. Hiervoor zijn strenge veiligheidseisen en regelgeving van kracht. Speedliner Logistics heeft zowel het materieel als het personeel beschikbaar die voldoen aan de hoogste standaarden.

Speedliner Logistics Speciaal en ADR transport

'Met precieze hand zetten onze kraanmachinisten de lading op de plek die u wenst'

Aflevering op een onverhard bouwterrein of op de 5e etage midden in de binnenstad, het speciaal transport van Speedliner Logistics biedt uitkomst.