Self Storage

U bent op zoek naar opslagruimte, maar wil het picken van uw orders zelf in de hand houden? Voor een vast bedrag per maand opslagruimte, voorzien van stellingen, waarbij Speedliner Logistics uw goederen in ontvangst kan nemen. Handig bijvoorbeeld als u niet precies weet wanneer een leverancier uw goederen bezorgd of u simpelweg geen tijd heeft. Bovendien profiteert u van de aantrekkelijke kortingen die Speedliner Logistics kan bieden voor het verzenden van pakketten of pallets.

self storage

Voordelen

Uw goederen worden opgeslagen op een bewaakt bedrijventerrein achter een gesloten poort. Binnen de openingstijden kunt u, middels een keytag die u toegang tot het pand verschaft, direct uw opslagruimte bereiken. Ruimtes beslaan een oppervlakte variërend van 50m² tot 100m².
Het betreden van het pand is vanwege uw veiligheid en die van uw goederen alleen mogelijk wanneer er medewerkers van Speedliner aanwezig zijn. Uw opslagruimte is daarom toegankelijk van 07:30u tot 20:30u.
Alle opslagruimtes zijn voorzien van gekeurde en gecertificeerde pallet stellingen, bestaande uit 3 liggers op hoogtes: 0 meter, 1.45 meter en 2.5 meter. Hierdoor kunt u de vierkante meters veel efficiënter benutten dan een reguliere kale self-storage box.
De capaciteit van deze stellingen omvat 66 tot 132 pallet plaatsen, verdeeld over twee stellingen aan weerszijden van de unit. Naast deze capaciteit heeft u beschikking over 25,5m² tot 51m² vloer oppervlakte (afhankelijk van de opslagruimte).
Om de diverse hoogtes van de pallet stellingen te kunnen bereiken stelt Speedliner een stapelaar beschikbaar die u zelf kan bedienen. Natuurlijk wordt u vooraf geïnstrueerd over het gebruik hiervan.
Het unieke facet van Speedliner Self-storage is het voordeel van de nabijheid van een logistiek dienstverlener bij uw opslagruimte. Wij beschikken over een ruime ontvangst- en expeditie vloer met 12 loading docks. Van 07:30u tot 17:00u kunnen we voor u goederen in ontvangst nemen en via de poort in uw opslagruimte zetten. Zo bent u vrij om te gaan en staan waar u wilt en kunt u de goederen uit pakken wanneer het u uit komt.
Als ondernemer zult u waarschijnlijk regelmatig pakketten of pallets verzenden. Via Speedliner Logistics kunt u profiteren van aantrekkelijke kortingen, maar misschien nog belangrijker: gemak. U hoeft de zending slechts klaar te zetten bij de poort en via een simpel digitaal formulier aan te melden voor verzending. Aan het einde van de dag halen wij de zending uit de opslagruimte en zorgen we er voor dat de pakketten of pallets mee gaan in distributie. U hoeft dus niet langer te wachten totdat de koerier uw zending heeft opgehaald!
Onze uitgebreide warehouse faciliteiten maken het mogelijk om te kunnen anticiperen op elke logistieke uitdaging die u maar kunt bedenken. Mocht u ooit voor een dergelijke uitdaging komen te staan dan kunnen we u ondersteunen of zelfs geheel ontlasten van uw logistieke activiteiten. Klik hier voor de mogelijkheden.
Het voordeel van de Self Storage dienstverlening is dat u weet waar u (financieel) aan toe bent. U betaalt namelijk een vast bedrag per maand, waarbij de logistieke dienstverlening van Speedliner Logistics bij inbegrepen is. Zo komt u niet voor verrassingen te staan.