Pakketdienst in Brabant – Speedliner staat altijd voor u klaar

Bent u op zoek naar een betrokken pakketdienst in Brabant waaraan u uw kostbare pakketten met een gerust hart kunt toevertrouwen? Dan bent u bij Speedliner helemaal aan het juiste adres. Speedliner is dé pakketdienst uit het Brabantse Oisterwijk die niet alleen in staat is om reguliere pakketten te vervoeren, maar ook goederen met bijvoorbeeld afwijkende maten of gewichten.

Ook maatwerkoplossingen

Bij Speedliner kunt u terecht voor al uw logistieke oplossingen. Wij zijn in het bezit van een zeer uitgebreid wagenpark en kunnen zodoende alle gewenste soorten transport vanuit Brabant aanbieden. Naast de pakketdienst kunt u bijvoorbeeld denken aan een koeriersdienst, distributie naar het buitenland of dedicated transport.

Speedliner pakketdienst is er voor u

Betrokkenheid staat bij onze Brabantse pakketdienst hoog in het vaandel. Daarom kunt u 7 dagen per week, 24 uur per dag een beroep op ons doen. Onze vakmensen staan graag voor u klaar. Om onze hoge kwaliteitsstandaard te waarborgen, is onze pakketdienst in Brabant ISO 9001 gecertificeerd. Zo weet u zeker dat u nooit voor onaangename verrassingen komt te staan.

Wilt u ook een beroep doen op onze pakketdienst in Brabant? Laat dan een berichtje voor ons achter via het contactformulier.

Waarom wij?

  • Betrokkenheid: 24 uur per dag, 7 dagen in de week
  • Hoge kwaliteit en service: wij willen het verlengstuk van onze klanten zijn
  • Flexibiliteit: wij bieden de mogelijkheid om maatwerk te verrichten
  • Veelzijdigheid: grote diversiteit aan materieel, medewerkers en ruimte

Activiteiten

Warehousing 90%
Distributie 95%
Webshoplogistiek 85%
VAL & VAS 75%

Neem contact op

Uw Naam (verplicht)

Uw E-mail (verplicht)

Uw Telefoonnummer

Onderwerp

Uw Bericht

Bel ons!

Algemeen                      +31 (0)13 528 70 70
Planning                        +31 (0)13 529 94 30
Expeditie                       +31 (0)13 529 94 31
Customer Service         +31 (0)13 529 94 32
Warehouse                    +31 (0)13 529 94 80

Ervaringen

Wij kennen Speedliner Logistics als een professioneel organisatie die net wat meer doet dan men verwacht. Dit is onderscheidend en verdient een groot compliment!
Bas Augustijn, BT Groep
Wij besteden al enkele jaren onze volledige assemblage, transport en warehouse activiteiten uit aan Speedliner Logistics. Dankzij Speedliner kunnen we snel inspelen op markt ontwikkelingen en worden we volledig ontzorgd!
Jan-Willem Megens, 3S Safety Solutions
Door het grote aantal orders heeft Smart Safety besloten om de volledige webshop fulfillment bij Speedliner te leggen. Zij leveren onze orders binnen 24 uur uit en wij kunnen ons richten op onze core business!
Twan Kolthof, Smart Safety

Wij werken voor….