Orderpicken – ook hiervoor gaat u naar Speedliner

Lijkt het u ook zo fijn om uw orderpicking activiteiten uit te kunnen besteden aan een professionele partij? Speedliner, al ruim 35 gespecialiseerd in orderpicken, is graag uw partner. Wij kunnen uw orders niet alleen picken, we kunnen ze ook langdurig voor u opslaan. Wij hebben namelijk de beschikking over meer dan 20.000 m2 aan moderne opslagmogelijkheden.

Orderpicken van de bovenste plank

Dankzij onze geavanceerde ICT-oplossingen kunnen we ook uw informatiestromen structureren en vereenvoudigen. Zo kunnen wij de processen op het gebied van orderpicken efficiënter voor u inrichten door gebruik te maken van automatisering, zodat u uw distributie- en transportlijsten op elk moment van de dag eenvoudig kunt inlezen en uw zendingen altijd online kunt volgen.

Complete dienstverlening

Wat voor wensen u ook heeft met betrekking tot het orderpicken, Speedliner biedt voor al uw logistieke uitdagingen een totaaloplossing. Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor uw bedrijf of wenst u specifieke informatie over het orderpicken? Neem dan gerust contact met ons op. U bereikt onze vakkundige medewerkers op het telefoonnummer +31 13 528 70 70. Of laat een berichtje omtrent het orderpicken voor ons achter via het contactformulier.

Waarom wij?

  • Betrokkenheid: 24 uur per dag, 7 dagen in de week
  • Hoge kwaliteit en service: wij willen het verlengstuk van onze klanten zijn
  • Flexibiliteit: wij bieden de mogelijkheid om maatwerk te verrichten
  • Veelzijdigheid: grote diversiteit aan materieel, medewerkers en ruimte

Activiteiten

Warehousing 90%
Distributie 95%
Webshoplogistiek 85%
VAL & VAS 75%

Neem contact op

Uw Naam (verplicht)

Uw E-mail (verplicht)

Uw Telefoonnummer

Onderwerp

Uw Bericht

Bel ons!

Algemeen                      +31 (0)13 528 70 70
Planning                        +31 (0)13 529 94 30
Expeditie                       +31 (0)13 529 94 31
Customer Service         +31 (0)13 529 94 32
Warehouse                    +31 (0)13 529 94 80

Ervaringen

Wij kennen Speedliner Logistics als een professioneel organisatie die net wat meer doet dan men verwacht. Dit is onderscheidend en verdient een groot compliment!
Bas Augustijn, BT Groep
Wij besteden al enkele jaren onze volledige assemblage, transport en warehouse activiteiten uit aan Speedliner Logistics. Dankzij Speedliner kunnen we snel inspelen op markt ontwikkelingen en worden we volledig ontzorgd!
Jan-Willem Megens, 3S Safety Solutions
Door het grote aantal orders heeft Smart Safety besloten om de volledige webshop fulfillment bij Speedliner te leggen. Zij leveren onze orders binnen 24 uur uit en wij kunnen ons richten op onze core business!
Twan Kolthof, Smart Safety

Wij werken voor….