Speedliner – voor al uw logistieke vraagstukken in Tilburg

Binnen de logistieke sector is flexibiliteit vaak zeer belangrijk, want hoogstwaarschijnlijk zult u niet altijd op hetzelfde moment uw goederen willen vervoeren. Wie op zoek is naar een flexibele logistieke dienstverlener in de omgeving van Tilburg is bij Speedliner aan het juiste adres. Dankzij ons moderne wagenpark en onze geavanceerde systemen zijn wij in staat om onze klanten 24 uur per dag, 7 dagen per week te voorzien van de gewenste service.

Maatschappelijk bewust

Speedliner is niet zomaar een logistiek bedrijf nabij Tilburg. Omdat wij werkzaam zijn in een milieubelastende branche zijn wij continu op zoek naar manieren waarop wij onze uitstoot kunnen minimaliseren. Dit doen wij onder andere door een optimale routeplanning, een uitgekiende beladingsgraad en de inzet van de nieuwste technologie. Daarnaast steunen wij een aantal goede doelen in de omgeving van Tilburg met onze logistieke diensten.

Meer weten over dé logistieke totaalaanbieder in Tilburg?

Heeft u logistieke vragen en wenst u aanvullende informatie over onze dienstverlening in Tilburg? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen via het contactformulier. Wanneer u uw logistieke wensen voor ons achterlaat, informeren wij u zo spoedig mogelijk over de mogelijkheden.

Waarom wij?

  • Betrokkenheid: 24 uur per dag, 7 dagen in de week
  • Hoge kwaliteit en service: wij willen het verlengstuk van onze klanten zijn
  • Flexibiliteit: wij bieden de mogelijkheid om maatwerk te verrichten
  • Veelzijdigheid: grote diversiteit aan materieel, medewerkers en ruimte

Activiteiten

Warehousing 90%
Distributie 95%
Webshoplogistiek 85%
VAL & VAS 75%

Neem contact op

Uw Naam (verplicht)

Uw E-mail (verplicht)

Uw Telefoonnummer

Onderwerp

Uw Bericht

Bel ons!

Algemeen                      +31 (0)13 528 70 70
Planning                        +31 (0)13 529 94 30
Expeditie                       +31 (0)13 529 94 31
Customer Service         +31 (0)13 529 94 32
Warehouse                    +31 (0)13 529 94 80

Ervaringen

Wij kennen Speedliner Logistics als een professioneel organisatie die net wat meer doet dan men verwacht. Dit is onderscheidend en verdient een groot compliment!
Bas Augustijn, BT Groep
Wij besteden al enkele jaren onze volledige assemblage, transport en warehouse activiteiten uit aan Speedliner Logistics. Dankzij Speedliner kunnen we snel inspelen op markt ontwikkelingen en worden we volledig ontzorgd!
Jan-Willem Megens, 3S Safety Solutions
Door het grote aantal orders heeft Smart Safety besloten om de volledige webshop fulfillment bij Speedliner te leggen. Zij leveren onze orders binnen 24 uur uit en wij kunnen ons richten op onze core business!
Twan Kolthof, Smart Safety

Wij werken voor….