Kooiaap vervoer van Speedliner, de oplossing die u zoekt

Zoekt u een oplossing voor vervoer waarbij er op de locatie geen heftruck of laad- en loslocatie aanwezig is? Speedliner helpt u graag verder met kooiaap vervoer. Een kooiaap is een heftruck die we tijdens ons vervoer mee kunnen nemen door hem achterop de vrachtwagen te bevestigen. Dit biedt vele mogelijkheden!

Flexibel en veelzijdig

Met kooiaap vervoer biedt Speedliner een oplossing in veel lastige situaties. Het ontbreken van een laad- en loslocatie, geen heftruck, maar ook het lossen van vrachten met afwijkende maten, heeft ons gedwongen op een andere manier te denken. Door onze vrachtwagens zo aan te passen dat ook de kooiaap met het transport mee kan zonder aan laadruimte te verliezen, hebben we een passend alternatief gevonden. Tijdens het vervoer is de kooiaap goed gezekerd en bevindt hij zich aan de achterkant van de vrachtwagen waardoor veilig vervoer mogelijk is.

Meer informatie

Wilt u meer weten over kooiaap vervoer of een offerte op maat? Neem dan even contact met ons op door het contactformulier in te vullen. U kunt ook bellen naar +31 13 528 70 70.

Waarom wij?

  • Betrokkenheid: 24 uur per dag, 7 dagen in de week
  • Hoge kwaliteit en service: wij willen het verlengstuk van onze klanten zijn
  • Flexibiliteit: wij bieden de mogelijkheid om maatwerk te verrichten
  • Veelzijdigheid: grote diversiteit aan materieel, medewerkers en ruimte

Activiteiten

Warehousing 90%
Distributie 95%
Webshoplogistiek 85%
VAL & VAS 75%

Neem contact op

Uw Naam (verplicht)

Uw E-mail (verplicht)

Uw Telefoonnummer

Onderwerp

Uw Bericht

Bel ons!

Algemeen                      +31 (0)13 528 70 70
Planning                        +31 (0)13 529 94 30
Expeditie                       +31 (0)13 529 94 31
Customer Service         +31 (0)13 529 94 32
Warehouse                    +31 (0)13 529 94 80

Ervaringen

Wij kennen Speedliner Logistics als een professioneel organisatie die net wat meer doet dan men verwacht. Dit is onderscheidend en verdient een groot compliment!
Bas Augustijn, BT Groep
Wij besteden al enkele jaren onze volledige assemblage, transport en warehouse activiteiten uit aan Speedliner Logistics. Dankzij Speedliner kunnen we snel inspelen op markt ontwikkelingen en worden we volledig ontzorgd!
Jan-Willem Megens, 3S Safety Solutions
Door het grote aantal orders heeft Smart Safety besloten om de volledige webshop fulfillment bij Speedliner te leggen. Zij leveren onze orders binnen 24 uur uit en wij kunnen ons richten op onze core business!
Twan Kolthof, Smart Safety

Wij werken voor….