Op zoek naar een baan als vrachtwagenchauffeur?

Wat is leuk aan de baan vrachtwagenchauffeur?

  • Verantwoordelijk werk
  • Rijden in een moderne vrachtwagen
  • Mogelijkheid tot vaste baan

 

 

Speedliner is een logistiek totaaldienstverlener in Oisterwijk. Sinds 1980 zijn wij werkzaam in transport, distributie en warehousing. Om onze hoge standaard van kwaliteit en bijbehorende processen te waarborgen zijn wij ISO 9001 gecertificeerd.
Vanwege sterke groei zijn wij op zoek naar vrachtwagenchauffeurs voor distributie Benelux. Belangrijk is dat je in bezit bent van rijbewijs C of CE. Je bent gemotiveerd, flexibel, representatief en bent verantwoordelijk voor het correcte vervoer van de goederen van onze klanten. Het is mogelijk om opleidingen/cursussen te volgen.

Voor chauffeurs met ADR bieden wij de mogelijkheid om door te groeien tot specialist in het vervoer van gevaarlijke stoffen.

Wat ga je doen?
Werken als vrachtwagenchauffeur is meer dan een baan, het is een manier van leven. Je hebt veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Als vrachtwagenchauffeur bij Speedliner Logistics ben je verantwoordelijk voor het ophalen, vervoeren en afleveren van diverse soorten zendingen

 

Wanneer werk je?
Je kunt fulltime of parttime aan de slag. Je werkt vooral overdag en soms ook snachts. Uiteraard hoor je van tevoren wanneer jouw werkdagen en werktijden zijn.
Wie zoeken we?
Als vrachtwagenchauffeur bij Speedliner Logistics heb je een afwisselende baan waarbij je veel onderweg bent. Ben jij flexibel, werk je graag zelfstandig en weet jij van aanpakken? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

Past dit bij jou?
Je bent in het bezit van een geldig rijbewijs CE òf C (en op dit moment bezig deel E te behalen)

  • Je bent in het bezit van code 95 òf bereid code 95 te behalen
  • Je spreekt de Nederlandse en/of Engelse taal goed
  • Je werkt graag zelfstandig
  • Je bent flexibel, zorgvuldig en stressbestendig
  • Je weet van aanpakken.

Kun jij bovenstaande punten met ‘ja’ beantwoorden? Dan kun je vrachtwagenchauffeur worden bij Speedliner Logistics!

Je sollicitatie kun je sturen naar Speedliner Logistics, Postbus 148, 5060 AC Oisterwijk of naar c.schilders@speedliner.nl. Zie ook www.speedliner.nl voor meer informatie.

Share