Wij hebben een nieuwe locatie in Tilburg (Industrieterrein Vossenberg) en wij zijn op zoek naar vrachtwagenchauffeurs C of CE (fulltime en parttime) voor ritten in dagdienst. Naast distributieritten hebben wij ook ritten met meeneemheftruck of ADR transport (certificaten via Speedliner te behalen).

Wie zoeken wij?
Als chauffeur bij Speedliner zorg je voor het correcte vervoer van de goederen van onze klanten. Samen met je collega’s zorg je er elke dag voor dat onze klanten een hoge standaard van logistieke dienstverlening ontvangen. Je krijgt de verantwoordelijkheid over een bakwagen of trekker-oplegger uitgerust met een moderne boordcomputer. De ritten zijn binnen de Benelux in dagdienst.

Wat kun je van ons verwachten?
Speedliner als werkgever betekent werken bij een enthousiast en vooruitstrevend logistiek familiebedrijf met een open en betrokken sfeer. Er zijn diverse mogelijkheden tot het volgen van opleidingen en cursussen. Binnen Speedliner is collegialiteit belangrijk en hebben we een gezellige personeelsvereniging. Naast fulltime functies hebben wij ook mogelijkheden voor parttimers.

Ben je enthousiast geworden, neem contact op met Claudia Schilders (c.schilders@speedfliner.nl) of Astrid Westgeest (a.snelders@speedliner.nl) via 013-5287070, via Indeed of via e-mail en we nodigen je hierbij uit voor een bakje koffie om jouw mogelijkheden bij Speedliner te bespreken. 

Share