Zoek je als chauffeur meer uitdaging en verdieping in je werk? Dan is de vacature van Delivery Specialist chauffeur echt iets voor jou!

Als Delivery Specialist chauffeur heb je een dagelijkse route van 4 tot 6 adressen per dag. Op deze locaties verzorg je pompleveringen in basiscontainers van vloeistoffen voor waterbehandeling. Voordat de pomplevering plaats kan vinden doe je eerst een uitgebreide safety check via een speciale app op de locatie.

Wanneer je bij ons aan de slag gaat krijg je een uitgebreid inwerktraject. Je krijgt instructie van de veiligheidsadviseur en volgt een on-the-job training met een mentorchauffeur om je het vak eigen te maken en wegwijs te maken op de loslocaties.

Wij zoeken een nieuwe collega met rijbewijs C of CE en code 95. Daarnaast heb je ADR basis of ben je bereid om dit te halen. Als persoon kun je gefocust werken en heb je verantwoordelijkheidsgevoel. Je bent op zoek naar meer uitdaging en verdere verdieping in je werk.

Wij zijn gevestigd in Tilburg op Industrieterrein De Vossenberg. Speedliner als werkgever betekent werken bij een enthousiast en vooruitstrevend logistiek familiebedrijf met een open en betrokken sfeer. Er zijn diverse mogelijkheden tot het volgen van opleidingen en cursussen. Binnen Speedliner is collegialiteit belangrijk en hebben we een gezellige personeelsvereniging.

Heb je interesse of wil je meer over de vacature weten, neem gerust contact op. Hierbij nodigen we je uit voor een kop koffie/thee om je mogelijkheden bij Speedliner te bekijken. Je kunt bellen met 013-5287070 of een email sturen Claudia Schilders (c.schilders@speedfliner.nl)

Heb je meer interesse in het werken als distributiechauffeur, neem dan ook contact op. Naast het werk als chauffeur delivery specialist hebben wij ook andere mogelijkheden voor vrachtwagenchauffeurs.

Share