Orderpicken - ook hiervoor gaat u naar Speedliner

Lijkt het u ook zo fijn om uw orderpicking activiteiten uit te kunnen besteden aan een professionele partij? Speedliner, al ruim 35 gespecialiseerd in orderpicken, is graag uw partner. Wij kunnen uw orders niet alleen picken, we kunnen ze ook langdurig voor u opslaan. Wij hebben namelijk de beschikking over meer dan 20.000 m2 aan moderne opslagmogelijkheden.

Orderpicken van de bovenste plank

Dankzij onze geavanceerde ICT-oplossingen kunnen we ook uw informatiestromen structureren en vereenvoudigen. Zo kunnen wij de processen op het gebied van orderpicken efficiënter voor u inrichten door gebruik te maken van automatisering, zodat u uw distributie- en transportlijsten op elk moment van de dag eenvoudig kunt inlezen en uw zendingen altijd online kunt volgen.

Complete dienstverlening

Wat voor wensen u ook heeft met betrekking tot het orderpicken, Speedliner biedt voor al uw logistieke uitdagingen een totaaloplossing. Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor uw bedrijf of wenst u specifieke informatie over het orderpicken? Neem dan gerust contact met ons op. U bereikt onze vakkundige medewerkers op het telefoonnummer +31 13 528 70 70. Of laat een berichtje omtrent het orderpicken voor ons achter via het contactformulier.

Waarom wij?

  • Betrokkenheid: 24 uur per dag, 7 dagen in de week
  • Hoge kwaliteit en service: wij willen het verlengstuk van onze klanten zijn
  • Flexibiliteit: wij bieden de mogelijkheid om maatwerk te verrichten
  • Veelzijdigheid: grote diversiteit aan materieel, medewerkers en ruimte

Neem contact op

Ervaringen

Wij kennen Speedliner Logistics als een professioneel organisatie die net wat meer doet dan men verwacht. Dit is onderscheidend en verdient een groot compliment!
Bas Augustijn, BT Groep

Wij werken voor….