Dedicated transport

U bent als bedrijf waarschijnlijk continue bezig met uw uitstraling en representativiteit naar uw klanten. In de praktijk vertaalt deze uitstraling zich onder andere door het presenteren van uw website, het gebruik van een marketing plan, medewerkers in uw bedrijfskleding en de doorvoer van uw bedrijfskleuren en beeldmerk.

Aansluitend op deze visie biedt Speedliner Logistics dedicated transport: de mogelijkheid om deze uitstraling ook uit te dragen bij uw leveringen aan klanten. Voor diverse bedrijven zetten wij momenteel voertuigen in die voorzien zijn van reclame van onze klanten. Bovendien dragen onze chauffeurs, indien gewenst, bedrijfskleding van onze relaties. Zo zorgt u ervoor dat u niet alleen zichtbaar bent online, maar ook op de weg!

Natuurlijk is de uitstraling ondergeschikt aan het initiƫle doel van transport: op gepaste wijze zorg dragen dat uw producten bij uw klanten komen. Afhankelijk van uw producten kunnen wij ons wagenpark volledig aanpassen aan de te vervoeren goederen. Speedliner Logistics kan het voertuig onder andere uitrusten met een autolaadkraan, meeneemheftruck of een dieplader.

Contact

Benieuwd hoe Speedliner Logistics zich kan aanpassen aan uw huisstijl?

Maak nu een vrijblijvende afspraak om samen met Speedliner te kijken naar wat de mogelijkheden zijn voor uw bedrijf.
Contact