ADR transportdiensten, ook dan gaat u naar Speedliner

U zoekt een bedrijf dat uw ADR stoffen en goederen veilig en voorspoedig vervoert? De ADR transportdiensten van Speedliner helpen u goed op weg. Wij werken enkel met deskundige chauffeurs en al onze ADR transportdiensten voldoen aan de Wet Vervoer Gevaarlijke Stoffen (WVGS) en de Regeling Vervoer over land van gevaarlijke stoffen (VLG).

Kennis van zaken

Elke logistieke dienstverlener die ADR transportdiensten levert, moet zich houden aan diverse regels. Maar bij Speedliner gaan we verder. Wij hanteren niet alleen de wet, wij bieden u bij het vervoer van al uw gevaarlijke stoffen ook diverse special delivery mogelijkheden. Onze chauffeurs zijn uitgebreid opgeleid en bijgeschoold en kunnen uw ADR stoffen direct in een systeem pompen. Hierbij houden zij uiteraard rekening met alle strenge veiligheidseisen en regelgeving. ADR transportdiensten van Speedliner voldoen aan de hoogste eisen.

Meer informatie over ADR transportdiensten?

Speedliner is u graag op allerlei gebieden van dienst. Wij bieden standaard, exceptionele en ADR transportdiensten van hoog niveau. Bent u benieuwd wat wij met onze ADR transportdiensten voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31 13 528 70 70 of maak gebruik van ons contactformulier.

Waarom wij?

  • Betrokkenheid: 24 uur per dag, 7 dagen in de week
  • Hoge kwaliteit en service: wij willen het verlengstuk van onze klanten zijn
  • Flexibiliteit: wij bieden de mogelijkheid om maatwerk te verrichten
  • Veelzijdigheid: grote diversiteit aan materieel, medewerkers en ruimte

Activiteiten

Warehousing 90%
Distributie 95%
Webshoplogistiek 85%
VAL & VAS 75%

Neem contact op

Uw Naam (verplicht)

Uw E-mail (verplicht)

Uw Telefoonnummer

Onderwerp

Uw Bericht

Bel ons!

Algemeen                      +31 (0)13 528 70 70
Planning                        +31 (0)13 529 94 30
Expeditie                       +31 (0)13 529 94 31
Customer Service         +31 (0)13 529 94 32
Warehouse                    +31 (0)13 529 94 80

Ervaringen

Wij kennen Speedliner Logistics als een professioneel organisatie die net wat meer doet dan men verwacht. Dit is onderscheidend en verdient een groot compliment!
Bas Augustijn, BT Groep
Wij besteden al enkele jaren onze volledige assemblage, transport en warehouse activiteiten uit aan Speedliner Logistics. Dankzij Speedliner kunnen we snel inspelen op markt ontwikkelingen en worden we volledig ontzorgd!
Jan-Willem Megens, 3S Safety Solutions
Door het grote aantal orders heeft Smart Safety besloten om de volledige webshop fulfillment bij Speedliner te leggen. Zij leveren onze orders binnen 24 uur uit en wij kunnen ons richten op onze core business!
Twan Kolthof, Smart Safety

Wij werken voor….