Speedliner - ook voor uw warehousing fulfilment

Bent u op zoek naar een betrokken partner op het gebied van warehousing fulfilment? Dan bent u bij Speedliner in goede handen. Speedliner houdt zich al sinds 1980 bezig met allerlei logistieke vraagstukken en is anno nu uitgegroeid tot een logistieke totaaldienstverlener. Voor al uw (speciale) wensen op het gebied van warehousing fulfilment bent u bij ons dus aan het juiste adres.

Ruime opslag

Speedliner heeft de beschikking over opslagruimte van maar liefst 20.000 m2. De combinatie van ons zeer uitgebreide warehouse en onze totaaldienstverlening op het gebied van transport maakt ons een gewaardeerde partner op het gebied van warehousing fulfilment. En dankzij onze geavanceerde systemen zijn transport en warehousing (fulfilment) zowel fysiek als administratief naadloos met elkaar gekoppeld.

Logistiek ook uitbesteden?

Is uw webshop ook alsmaar groeiende en wilt u de logistiek uitbesteden aan een warehousing fulfilment expert? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Via het contactformulier kunt u op elk gewenst moment van de dag een berichtje voor ons achterlaten. Heeft u liever direct contact met ons zodat u meteen uw wensen met betrekking tot warehousing fulfilment met ons kunt bespreken? U bereikt ons op het telefoonnummer +31 13 528 70 70.

Waarom wij?

  • Betrokkenheid: 24 uur per dag, 7 dagen in de week
  • Hoge kwaliteit en service: wij willen het verlengstuk van onze klanten zijn
  • Flexibiliteit: wij bieden de mogelijkheid om maatwerk te verrichten
  • Veelzijdigheid: grote diversiteit aan materieel, medewerkers en ruimte

Neem contact op

Ervaringen

Wij kennen Speedliner Logistics als een professioneel organisatie die net wat meer doet dan men verwacht. Dit is onderscheidend en verdient een groot compliment!
Bas Augustijn, BT Groep

Wij werken voor….