Speedliner transport met een kooiaap: de beste oplossing

U heeft een vracht die geen standaard afmetingen kent en u heeft geen idee hoe het transport geregeld moet worden? Bij Speedliner staan we altijd voor u klaar. Wij zijn een flexibel en veelzijdig bedrijf dat altijd op zoek is naar de beste oplossingen. Speciaal voor vervoer van vrachten met afwijkende maten en adressen zonder laad- en loslocaties of heftrucks, kiezen wij voor transport met een kooiaap.

Wat en hoe?

Een kooiaap is een meeneemheftruck die wij achterop de vrachtwagen kunnen bevestigen. Speciaal ontworpen kokers in de vrachtwagen bieden ruimte aan de vorken van de kooiaap en na goed gezekerd te zijn, kunnen we de kooiaap mee op transport nemen. Het grote voordeel van transport met een kooiaap is dat we altijd en overal uw goederen kunnen lossen. We zijn niet afhankelijk van op locatie zijnde voorzieningen en kunnen altijd gebruik maken van onze eigen, zeer wendbare, heftrucks. Snelheid en veiligheid worden gegarandeerd.

Kooiaap transport, uw mogelijkheden

Wilt u meer weten over onze transporten met een kooiaap? Neem contact met ons op en wij vertellen u graag meer. U kunt gebruikmaken van ons contactformulier of bellen naar +31 13 528 70 70.  

Waarom wij?

  • Betrokkenheid: 24 uur per dag, 7 dagen in de week
  • Hoge kwaliteit en service: wij willen het verlengstuk van onze klanten zijn
  • Flexibiliteit: wij bieden de mogelijkheid om maatwerk te verrichten
  • Veelzijdigheid: grote diversiteit aan materieel, medewerkers en ruimte

Neem contact op

Ervaringen

Wij kennen Speedliner Logistics als een professioneel organisatie die net wat meer doet dan men verwacht. Dit is onderscheidend en verdient een groot compliment!
Bas Augustijn, BT Groep

Wij werken voor….