Pakketdienst - Speedliner staat altijd voor u klaar

Bent u op zoek naar een betrokken pakketdienst waaraan u uw kostbare pakketten met een gerust hart kunt toevertrouwen? Dan bent u bij Speedliner helemaal aan het juiste adres. Speedliner is dé pakketdienst in Oisterwijk die niet alleen in staat is om reguliere pakketten te vervoeren, maar ook goederen met bijvoorbeeld afwijkende maten of gewichten.

Ook maatwerkoplossingen

Bij Speedliner kunt u terecht voor al uw logistieke oplossingen. Wij zijn in het bezit van een zeer uitgebreid wagenpark en kunnen zodoende alle gewenste soorten transport aanbieden. Naast de pakketdienst kunt u bijvoorbeeld denken aan een koeriersdienst, distributie naar het buitenland of dedicated transport.

Speedliner is er voor u

Betrokkenheid staat bij onze pakketdienst hoog in het vaandel. Daarom kunt u 7 dagen per week, 24 uur per dag een beroep op ons doen. Onze vakmensen staan graag voor u klaar. En om onze hoge kwaliteitsstandaard te waarborgen, is onze pakketdienst ISO 9001 gecertificeerd. Zo weet u zeker dat u nooit voor onaangename verrassingen komt te staan.

Wilt u ook een beroep doen op onze pakketdienst? Laat dan een berichtje voor ons achter via het contactformulier.

Waarom wij?

  • Betrokkenheid: 24 uur per dag, 7 dagen in de week
  • Hoge kwaliteit en service: wij willen het verlengstuk van onze klanten zijn
  • Flexibiliteit: wij bieden de mogelijkheid om maatwerk te verrichten
  • Veelzijdigheid: grote diversiteit aan materieel, medewerkers en ruimte

Neem contact op

Ervaringen

Wij kennen Speedliner Logistics als een professioneel organisatie die net wat meer doet dan men verwacht. Dit is onderscheidend en verdient een groot compliment!
Bas Augustijn, BT Groep

Wij werken voor….