Kooiaap vervoer van Speedliner, de oplossing die u zoekt

Zoekt u een oplossing voor vervoer waarbij er op de locatie geen heftruck of laad- en loslocatie aanwezig is? Speedliner helpt u graag verder met kooiaap vervoer. Een kooiaap is een heftruck die we tijdens ons vervoer mee kunnen nemen door hem achterop de vrachtwagen te bevestigen. Dit biedt vele mogelijkheden!

Flexibel en veelzijdig

Met kooiaap vervoer biedt Speedliner een oplossing in veel lastige situaties. Het ontbreken van een laad- en loslocatie, geen heftruck, maar ook het lossen van vrachten met afwijkende maten, heeft ons gedwongen op een andere manier te denken. Door onze vrachtwagens zo aan te passen dat ook de kooiaap met het transport mee kan zonder aan laadruimte te verliezen, hebben we een passend alternatief gevonden. Tijdens het vervoer is de kooiaap goed gezekerd en bevindt hij zich aan de achterkant van de vrachtwagen waardoor veilig vervoer mogelijk is.

Meer informatie

Wilt u meer weten over kooiaap vervoer of een offerte op maat? Neem dan even contact met ons op door het contactformulier in te vullen. U kunt ook bellen naar +31 13 528 70 70. 

Waarom wij?

  • Betrokkenheid: 24 uur per dag, 7 dagen in de week
  • Hoge kwaliteit en service: wij willen het verlengstuk van onze klanten zijn
  • Flexibiliteit: wij bieden de mogelijkheid om maatwerk te verrichten
  • Veelzijdigheid: grote diversiteit aan materieel, medewerkers en ruimte

Neem contact op

Ervaringen

Wij kennen Speedliner Logistics als een professioneel organisatie die net wat meer doet dan men verwacht. Dit is onderscheidend en verdient een groot compliment!
Bas Augustijn, BT Groep

Wij werken voor….