Speedliner - de nummer 1 koeriersdienst in Brabant

Wie op zoek is naar een betrouwbare koeriersdienst in Brabant is bij Speedliner in goede handen. In de afgelopen 35 jaar hebben wij zo veel ervaring opgedaan dat wij aan al uw logistieke wensen kunnen voldoen. Dus of u nu een reguliere zending, een spoedzending of een zending heeft die speciale zorg vereist, koeriersdienst Speedliner is graag uw helpende hand.

Veelzijdige koeriersdienst in Brabant

Speedliner is meer dan enkel een koeriersdienst in Brabant. Wij verlenen onze klanten niet alleen een logistieke dienst, wij bieden tevens oplossingen voor al hun logistieke en administratieve uitdagingen. Dus naast het correct en tijdig leveren van uw zending, denken wij ook graag mee over allerlei andere processen waar u binnen uw bedrijfsvoering mee te maken heeft.

Altijd een vast aanspreekpunt

Betrokkenheid is binnen onze Brabantse koeriersdienst een zeer belangrijk aspect. Persoonlijk contact is hierbij één van onze kernwaarden. Wanneer u een beroep doet op onze koeriersdienst heeft u daarom altijd een vast contactpersoon. Hierdoor verloopt de communicatie snel en zonder ruis.

Woont of werkt u in de provincie Brabant en wilt u een beroep doen op onze koeriersdienst? Laat dan gerust uw wensen voor ons achter via het contactformulier.

Waarom wij?

  • Betrokkenheid: 24 uur per dag, 7 dagen in de week
  • Hoge kwaliteit en service: wij willen het verlengstuk van onze klanten zijn
  • Flexibiliteit: wij bieden de mogelijkheid om maatwerk te verrichten
  • Veelzijdigheid: grote diversiteit aan materieel, medewerkers en ruimte

Neem contact op

Ervaringen

Wij kennen Speedliner Logistics als een professioneel organisatie die net wat meer doet dan men verwacht. Dit is onderscheidend en verdient een groot compliment!
Bas Augustijn, BT Groep

Wij werken voor….